Ob 17:52 je zagorel osebni avtomobil na cesti med Postojno in Pivko pri Selcah. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki smo goreče vozilo pogasili ter izvajali požarno in prometno varovanje. O dogodku je bil obveščen OKC Koper ter dežurna služba CP Koper. Vozilo je bilo v požaru uničeno.

Preberi več

Ob 7.31 je bila na Kolodvorski cesti v Pivki, v večstanovanjskem objektu poškodovana oseba. Gasilci PGD Pivka smo poškodovancu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev in jim pomagali pri prenosu do reševalnega vozila. Ekipa NMP Postojna je poškodovanca oskrbela in prepeljala na nadaljnje zdravljenje.

Preberi več

Ob 19:09 so nas obvestili, da je mlajši otrok zaprl mamo na balkon stanovanja v večstanovanjskem bloku na Tovarniški poti v Pivki. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki smo s tehničnim posegom odprli vrata ter rešili mamo z balkona.

Preberi več

Ob 20.39 je bil na Snežniški cesti v Pivki, na podstrešju industrijskega objekta, opažen manjši ogenj. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki smo na kraju ugotovili, da so delavci pozabili ugasniti gorilnik na plinski jeklenki. Gorilnik smo ugasnili.

Preberi več

Ob 14.53 je v naselju Bač, občina Ilirska Bistrica, zagorelo v lesnopredelovalnem objektu. Požar smo pogasili gasilci PGD Knežak, Koritnice, Ilirska Bistrica, Podgora-Podgraje, Podgrad, Jelšane, Postojna in Pivka.

Preberi več

Ob 9:22 smo bili na zahtevo policije aktivirani gasilci PGD Pivka za odpiranje vrat. Ob prihodu na lokacijo, je oseba sama odprla vrata.

Preberi več

Ob 14.12 so na Kolodvorski cesti v Pivki, občanki padli avtomobilski ključi v meteorni jašek. Ključe so pred prihodom gasilcev PGD Pivka iz jaška potegnili občani.

Preberi več

Ob 17.49 smo na Prečni ulici v Pivki gasilci PGD Pivka do prihoda reševalcev NMP Postojna nudili prvo pomoč nenadno oboleli osebi in jo nato prenesli v reševalno vozilo. Reševalci pa so jo odpeljali na nadaljnje zdravljenje.

Preberi več

Ob 18.05 so se na Javorniški cesti v Pivki vnele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Pivka smo dimniški požar pogasili in očistili dimno tuljavo, ter lastniku svetovali pregled dimnika s strani dimnikarske službe.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk