OBVESTILO !

Kljub sproščanju ukrepov zaradi epidemije COVID-19, trenutno še ne bomo pričeli z aktivnostmi gasilske mladike. Prav tako bo gasilski dom do nadaljnjega še vedno ostaja zaprt za javnost, razni najemi prostorov in ostale aktivnosti tako odpadejo.
Hvala za razumevanje.

V soboto 15. februarja je potekal redni letni občni zbor društva. Podana so bila poročila za preteklo leto, predstavljeni načrti za letošnje leto, na koncu pa so zaslužni člani in članice prejeli še odlikovanja in priznanja.

Preberi več

Prostovoljna gasilska društva v Občini Pivka (PGD Pivka, PGD Košana, PGD Palčje in PGD Zagorje) smo v torek 4. februarja z Občino Pivka in GZ Postojna podpisali Pogodbo o financiranju javne gasilske službe za leto 2020.

Preberi več

V soboto 1. februarja je potekal 10. regijski posvet mentorjev mladine. Iz našega društva sta se posveta udeležila dva mentorja. Na posvetu so bile predstavljene novosti za temeljne programe usposabljanja mladih gasilcev in novosti letošnjega tekmovanja v kvizu. Nekaj novosti se nanaša tudi na tekmovanje v orientaciji, ki nas čaka v kratkem.

Preberi več

V soboto 18. januarja so se naši vozniki C kategorije usposabljali na simulatorju namenjenemu voznikom intervencijskih vozil na nujnih vožnjah. Simulator predstavlja napredno in varno učenje voznikov intervencijskih in reševalnih vozil. Omogoča simulacijo vožnje in natančno analizo, kjer voznik spozna svoje napake in tveganja med intervencijsko vožnjo ob uporabi zvočnih signalov in različnih motečih dejavnikov.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk