Ob 16.32 je bila v naselju Selce, občina Pivka, neodzivna oseba. Gasilci PGD Pivka in Prvi posredovalci AED Pivka smo osebo oživljali z uporabo defibratorja do prihoda reševalcev in jim pomagali pri nadaljnjem oživljanju. Oseba je žal preminula.

Preberi več

Ob 17:45 smo bili obveščeni, da je na cesti Postojna-Pivka umazano vozišče. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, da smo oprali cestišče. O dogodku je bil obveščen tudi OKC Koper.

Preberi več

Ob 3.08 je v Slovenski vasi, občina Pivka, ponovno zagorelo na včerajšnjem požarišču kozolca. Gasilci PGD Pivka smo pogasili požar drv in desk, ter na požarišču pogasili žarišča in jih zalili z vodo, ter vse premetali s pomočjo gradbene mehanizacije.

Preberi več

Ob 15.49 so v Slovenski vasi v občini Pivka pod kozolcem gorela drva. Gasilci PGD Pivka smo požar pogasili in s pomočjo delovnega stroja izpraznili kozolec.

Preberi več

Ob 12.30 smo bili gasilci PGD Pivka napoteni na Kolodvorsko cesto v Pivki, na odpiranje vrat stanovanja, ker naj bi se v stanovanju nahajala neodzivna oseba. Po pozivu gasilcev se je oseba odzvala in odprla vrata stanovanja.

Preberi več

Ob 13.26 je na Prečni ulici v Pivki meteorna voda zalivala kletne prostore Osnovne šole Pivka. Gasilci PGD Pivka smo prečrpali približno 60 kubičnih metrov vode.

Preberi več

Ob 19.59 se je na Kolodvorski cesti v Pivki, v zaklenjenem stanovanju na štedilniku smodila pozabljena hrana. Gasilci PGD Pivka smo v prisotnosti policije vstopili v stanovanje, odstranili pozabljeno hrano in prezračili stanovanje.

Preberi več

Ob 11.39 je v poslovni coni Javor v Pivki zaradi gradbenih del v podjetju zagorelo večje število kritine na paletah. Gasilci PGD Pivka smo požar pogasili, požarišče dodatno zalili z vodo in kritino s pomočjo delovnih strojev prestavili iz skladišča.

Preberi več

Ob 22.10 je na cesti med naseljema Drskovče–Zagorje, občina Pivka, osebno vozilo zapeljalo s cestišča in obstalo na boku. Gasilci PGD Pivka in Postojna smo zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, vozilo stabilizirali, postavili na kolesa, odklopili akumulator ter ga do prihoda vlečne službe odmaknili na bližnji travnik.

Preberi več

Ob 12.43 je v naselju Juršče v občini Pivka, zaradi zamašene dimniške cevi, zadimilo celoten stanovanjski objekt. Do požara ni prišlo, gasilci PGD Pivka in Palčje smo prezračili objekt.

Preberi več

Ob 13.04 si je v gozdu na območju Mrzle jame, v bližini naselja Juršče, občina Pivka, pri hoji v naravnem okolju občanka poškodovala nogo. Gasilci PGD Palčje in Pivka smo poškodovanko oskrbeli, prepeljali iz gozda in predali v nadaljnjo oskrbo reševalcem NMP Postojna.

Preberi več

Ob 18.17 smo v vasi Kal, občina Pivka, gasilci PGD Pivka na zaprosilo NMP Postojna pomagali pri prenosu ponesrečenca v reševalno vozilo. Na lokaciji je bila prisotna tudi policija.

Preberi več

V sredno 7. februarja smo gasilci iz Obalno-kraške regije, tudi iz PGD Pivka pomagali pri gašenju obsežnega požara nad Rakitovcem v Občini Koper. Požar je zajel preko 50ha površine.

Preberi več

Ob 21.18 so v naselju Mala Pristava, občina Pivka, gorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Pivka smo pogasili goreče saje.

Preberi več

Ob 13.53 je v naselju Zagorje, občina Pivka, gorel lesen strop ob dimniku objekta. Gasilci PGD Zagorje in PGD Pivka smo zavarovali kraj, odprli lesen strop, požar pogasili in opravili pregled s termovizijsko kamero.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk