Ob 18.46 sta se v Parjah, občina Pivka, pri padcu z motorjem poškodovala motorista. Gasilci PGD Postojna in PGD Pivka smo zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč pri prenosu obolele osebe reševalcem NMP Ilirska Bistrica, ki so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in nato prepeljali na nadaljnje zdravljenje v SB Izola.

Preberi več

Ob 8.22 smo Pod Primožem v Pivki, gasilci PGD Pivka reševali gos, ki je bila zagozdena med dvema zidovoma.

Preberi več

Ob 13.41 je v naselju Kal v občini Pivka zaradi okvare na vodovodni napeljavi voda zalila kletne prostore v stanovanjski hiši. Posredovali smo gasilci PGD Pivka. Zaprli smo ventil ter izčrpali približno 5 kubičnih metrov vode iz kletnih prostorov.

Preberi več

Ob 10.41 je na cesti Ribnica - Pivka pri naselju Ribnica v občini Pivka padel motorist in se poškodoval. Posredovali smo gasilci PGD Postojna in PGD Pivka. Zavarovali smo kraj dogodka, nudili pomoč ekipi reševalcev NMP Postojna pri oskrbi in prenosu poškodovanca iz obcestnega jarka do reševalnega vozila, ter odklopili akumulator na motornem kolesu. Težko poškodovanega voznika motornega kolesa so reševalci odpeljali v SB Izola.

Preberi več

Ob 16.05 smo v Nadanjem selu v občini Pivka gasilci PGD Pivka s tehničnim posegom odstranili tri sršenja gnezda na podstrešju stanovanjske hiše.

Preberi več

Ob 16.53 je na cesti čez Vremščico, občina Pivka, padel motorist in se poškodoval. Posredovali smo gasilci PGD Postojna in PGD Pivka, ki smo kraj dogodka prometno in požarno zavarovali, z vpojnim sredstvom posuli manjšo količino izlitih motornih tekočin in nudili pomoč reševalcem NMP Postojna. Poškodovanega motorista so odpeljali v SB Izola.

Preberi več

Ob 17.41 so na cesti Pivka - Ribnica, občina Pivka, trčili osebni vozili in traktor. Gasilci PGD Pivka in PGD Postojna smo zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje na vozilih ter nudili pomoč reševalcem NMP Postojna pri oskrbi poškodovanih, ter delavcu cestnega podjetja pri sanaciji cestišča. Dve lažje poškodovani osebi so prepeljali v ZD Postojna.

Preberi več

Ob 8.14 je pri naselju Trnje v občini Pivka gorelo na deponiji. Gorelo je odpadno seno, vejevje in suha trava. Požar na površini 0,25 hektarja smo pogasili gasilci PGD Pivka. O dogodku je bil obveščen OKC Koper in požarni inšpektor na URSZR izpostava Postojna.

Preberi več

Ob 9.03 je bil v okolici naselja Trnje, občina Pivka, opažen dim. Gasilci PGD Pivka smo pogasili, premetali in izdatno zalili goreče staro seno na divjem odlagališču v obsegu 10 kvadratnih metrov.

Preberi več

Ob 8.22 smo na Kolodvorski cesti v Pivki gasilci PGD Pivka nudili pomoč reševalcem NMP Postojna pri prenosu obolele osebe iz drugega nadstropja večstanovanjskega objekta v reševalno vozilo.

Preberi več

Ob 19.11 sta v naselju Petelinje, občina Pivka, trčili osebni vozili. V nesreči je bila ena oseba telesno poškodovana. Gasilci PGD Pivka in PGD Postojna smo zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulatorje ter pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe. Ekipa NMP Postojna je poškodovano osebo oskrbela in prepeljala na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana.

Preberi več

Ob 18.30 je bila na ulici Pod nasipom v Pivki, v stanovanjski hiši, skozi okno opažena negibna oseba. Gasilci PGD Pivka smo s tehničnim posegom odpri vrata stanovanja in do prihoda reševalcev NMP Postojna oživljali obolelo osebo.

Preberi več

Ob 16.19 so v Selcah, občina Pivka, zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Pivka smo pogasili saje, očistili dimnik in pregledali okolico dimnika.

Preberi več

Ob 17.50 uri je močan veter odkril streho na avtobusnem postajališču v Pivki. Gasilci PGD Pivka smo zavarovali kraj dogodka in začasno pritrdili streho na mesto, ter preprečili nadaljnjo škodo.

Preberi več

Ob 16.24 so v Šmihelu, občina Pivka, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Pivka smo požar pogasili ter očistili in s termovizijsko kamero pregledali dimno tuljavo. Lastnikom smo odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Preberi več

Ob 16.12 so v večstanovanjski stavbi na Kosovelovi ulici v Pivki gorele saje v dimniku. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, opravili smo ogled, pogasili dimnik in pregledali okolico dimnika s termovizijsko kamero. Lastnikom smo odsvetovali nadaljnje kurjenje do pregleda dimnikarja.

Preberi več

Ob 12.02 smo na Postojnski cesti v Pivki, gasilci PGD Pivka nudili pomoč reševalcem NMP Postojna pri prenosu obolele osebe iz stanovanjskega objekta v reševalno vozilo.

Preberi več

Ob 8.48 smo gasilci PGD Pivka posredovali na Kolodvorski ulici v Pivki kjer so s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja. V stanovanju se je nahajala onemogla oseba, ki so jo predali v nadaljnjo oskrbo ekipi NMP Postojna.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk