Ob 7:14 smo v Pivki, gasilci PGD Pivka, na zahtevo policije s tehničnim posegom odprli vrata osebnega vozila.

Preberi več

Ob 8.57 je pri naselju Selce, občina Pivka, zagorela ročna motorna kosilnica na nitko. Požar smo pogasili gasilci PGD Pivka.

Preberi več

Ob 1.21 smo prejeli poziv, da je v vasi Narin v občini Pivka stanovanje v dimu. Na poziv se je odzvalo 13 gasilcev. Pred izvozom pa smo prejeli preklic intervencije.

Preberi več

Gasilci PGD Pivka so z pomočjo lestve rešili obtičano muco iz stanovanjske hiše v naselju Petelinje, občina Pivka ter jo predali lastnikom.

Preberi več

Ob 19.32 smo prejeli poziv, da se je zgodila prometna nesreča v naselju Suhorje, občina Pivka. Posredovali smo gasilci PGD Pivka in PGD Postojna, ki smo ugotovili da ima voznik osebnega avtomobila zdravstvene težave in da ni prišlo do prometne nesreče.

Preberi več

Ob 10.26 je na divjem odlagališču odpadkov nad Trnjem, občina Pivka, tlelo žaganje. Gasilci PGD Pivka smo požar na površini okoli 5 kvadratnih metrov pogasili.

Preberi več

Ob 13.20 je zagorelo v naravi pri tovarni krmil pri Neverkah. Gasilci PGD Košana in PGD Pivka smo pogasili gorečo podrast in mešan gozd na površini dveh hektarjev. Gorelo je na težko dostopnem in zahtevnem terenu. Vzrok požara je bil udar strele.

Preberi več

Ob 20.52 je v bližini naselja Selce, občina Pivka, gorelo v naravnem okolju. Gasilci PGD Pivka smo pogasili manjši požar na površini okrog petdeset kvadratnih metrov, ki je nastal kot posledica nenadzorovanega kurjenja starega sena in suhih vej. Požarišče smo preventivno obilneje zalili.

Preberi več

Ob 14.09 je v bližini naselja Slovenska vas, občina Pivka, mimoidoči opazili obnemoglega telička, ki je obtičal v blatu ob kalu na pašniku. Gasilci PGD Pivka smo žival s tehničnim posegom izvlekli ter jo predali lastniku v nadaljnjo oskrbo.

Preberi več

Ob 15.00 se je v naselju Palčje, občina Pivka, kadilo iz garaže v kateri je bil parkiran traktor. Lastnik je do prihoda gasilcev PGD Palčje in PGD Pivka ugotovil, da gre za tehnično okvaro na traktorju katero je sam odklonil. Gasilci smo prezračili prostor ter preventivno s termo kamero pregledali delovni stroj.

Preberi več

Ob 21:20 je ekipa NMP Postojna potrebovala pomoč prvih posredovalcev pri reanimaciji obolele osebe v Trnju v občini Pivka. Posredovali smo gasilci PGD Pivka in en član AED ekipe Trnje. Kljub hitri pomoči prvih posredovalcev in ekipe NMP je oseba preminula.

Preberi več

Ob 2.38 je na Postojnski cesti v Pivki zagorel zapuščen večstanovanjski objekt. Posredovali smo gasilci PGD Pivka in PGD Postojna, ki smo pogasili požar v objektu, pregledali ostrešje z termovizijsko kamero in preiskali objekt.

Preberi več

Ob 20.38 je v bližini naselja Velika Pristava, občina Pivka, gorelo trava. Gasilci PGD Pivka smo pogasili in izdatno zalili približno 100 kvadratnih metrov goreče travnate površine.

Preberi več

Ob 20.00 je med naseljem Trnje in Slovensko vasjo, občina Pivka, zagorela trava in grmičevje. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, ki smo pogasili gorečo travo in grmičevje na površini približno sto kvadratnih metrov.

Preberi več

Ob 8.01 je pri naselju Kal, občina Pivka, gorel lesen drog električnega omrežja. Gasilci PGD Pivka smo požar na drogu pogasili.

Preberi več

Ob 5.49 se je na cesti Kal–Neverke, občina Pivka, osebno vozilo zaletelo v drevo. Posredovali smo gasilci PGD Postojna in PGD Pivka, ki smo zavarovali kraj dogodka, poškodovanemu vozniku nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP Postojna, odklopili akumulator ter z vpojnim sredstvom posuli razlite tekočine. Poškodovanega voznika so reševalci odpeljali v UKC Ljubljana.

Preberi več

Ob 18.11 so na Kolodvorski cesti, občina Pivka, v dimniku stanovanjske hiše gorele saje. Gasilci PGD Pivka smo s termovizijsko kamero pregledali dimno tuljavo in jo očistili. Lastniku smo odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Preberi več

Ob 18.58 je v naselju Nadanje Selo, občina Pivka, občan zaznal vonj po plinu. Posredovali smo gasilci PGD Pivka, pregledali stanovanjsko hišo, vendar niso odkrili posebnosti.

Preberi več

Ob 6.52 je v Snežniški ulici v Pivki gorel komunalni zabojnik za odpadke. Požar smo pogasili gasilci iz PGD Pivka. Zabojnik je uničen.

Preberi več

graficni-prikaz
meteroalarm
pozarna-ogrozenost

Vse pravice pridržane. © PGD Pivka 2020.

Casino Bonus at bet365 uk